• 12 MEI 15
  WIJ GAAN EUROPA IN!

  WIJ GAAN EUROPA IN!

  Op 26 september 2014 ontvingen wij een mail van mevrouw Salomons van SCA Nederland. Mevrouw Salomons is safety manager bij SCA en had in haar verleden bij een ander bedrijf al eens met ons gewerkt. Omdat duurzame inzetbaarheid ook bij SCA steeds belangrijker wordt en het bedrijf toch ook veel te kampen heeft met verzuim door fysieke overbelasting nam ze contact op met STEP.

  Vanuit deze mail is de bal gaan rollen. De afgelopen maanden hebben we een aantal keer met SCA aan tafel mogen zitten. Uiteindelijk hebben we een bedrijfsintake mogen doen bij SCA Hoogezand. Deze intake is zo goed bevallen dat SCA Nederland ons de mogelijkheid gaf om ons STEP traject bij SCA Europa te mogen pitchen.

  Op 6 januari was het zover een presentatie van STEP directeur Henk Jan Kooke voor de afgezanten van SCA Europa en let wel, de presentatie was in het Engels, even slikken voor onze geboren en getogen Drent. Hij bracht het er goed af want SCA was razend enthousiast. Na de presentatie is alles heel snel gegaan. Vanaf 26 februari gaan we daarom aan de slag in Neuss (Duitsland). Om vervolgens door te pakken met Manchester (UK), Lucca (Italië), Stembert (België), Valls (Spanje) en Nokia (Finland).

  Wij zijn natuurlijk ontzettend trots en blij met een klant als SCA en hopen dat er nog meer voor ons in het verschiet ligt in een alvast goed begonnen 2015.