Na en voor de STEP groepsgewijze en individuele cursussen kunnen STEP E-learning cursussen en STEP E-learning films ter beschikking worden gesteld.

 

STEP E-learning cursussen over fysieke klachten (rugklachten, nekklachten, RSI e.a)

Met  de STEP E-learning cursussen kan men zich enerzijds voorbereiden op de een cursus  over fysieke klachten en anderzijds de in de cursus aan de orde gekomen lesstof in de thuissituatie opfrissen.

De E-learning cursussen zijn voorzien van een voice-over en bevatten niet alleen theoretische elementen over de oorzaak van de fysieke klachten, welke structuren overbelast worden, hoe men zijn herstel kan tegenwerken c.q.  bevorderen, wat voorbodes van klachten zijn, uitleg over (on)veilig lichaamsgebruik, maar zijn ook voorzien van mogelijkheden om veilig rug- en lichaamsgebruik actief te trainen.

Meer weten? Vul je mailadres in en ontvang direct een proeflink!

    STEP E-learning films over (on)veilig lichaamsgebruik

    Met de  STEP E-learning Films worden films over (on)veilig lichaamsgebruik bij rugklachten neklachten en diverse veelvoorkomende blessures getoond in diverse situaties van werk en dagelijkse leven. Deze  films kunnen bij individuele en groepsgewijze cursussen aan de werknemers ter beschikking worden gesteld.

    Meer weten? Vul je mailadres in en ontvang direct een proeflink!